Terve!

Johtokunta

Seuramme johtokunta uudistui ja saimme uusia innokkaita johtokunnanjäseniä pitkään mukana olleiden tilalle. Johtokuntaamme valittiin Annika Mellajärvi Juha Severikangas ja Mikko Huuskonen sekä varajäseneksi Tapio Laivamaa.

Järjestäytymiskokouksessa johtokunta valitsi varapuheenjohtajaksi Erkki Jäntin sekä sihteeriksi Annika Mellajärven. Johtokunnassa jatkaa myös Toivo Holm ja Kari Lehtinen sekä varajäsenenä Joonas Jatkola.

Sisäampumarata

Seurallamme on edessä haasteita. Sisäampumarataa etsitään edelleen aktiivisesti yhteistyössä Kaupungin ja Lapin Ampujien sekä Jousiampujien kanssa. Vaihdekadulta joudutaan muuttamaan huhtikuun 2018 aikana pois. Todennäköisesti sisäampumaradasta tulee meille tulevaisuudessa nykyistä enemmän kustannuksia.

Ampumaradallamme tehdään ympäristötöitä joiden kustannukset ovat noin 70 000 € luokkaa. Ampumaradalla oli tarkoitus tehdä myös toimitilarakennukseen iso remontti, mutta remonttia joudutaan valitettavasti taloudellisista syistä pienentämään. Entinen Puheenjohtajamme Seppo Kemppainen valmisteli yhteistyössä edellisen johtokunnan kanssa Leader-hakemusta. Seppo teki tässä todella ison työn, joten suuri kiitos sinulle, SEPPO!

Valitettavaasti Peräpohjolan Leaderissä vaihtui toiminnanjohtaja. Edellinen johtokunta luotti vahvasti siihen, että Peräpohjolan Leaderin entisen toiminnanjohtajan jo Elyllä etukäteen avustuskohteeksi sopivaksi varmistava hankkeemme olisi avustusta saanut, mikäli Peräpohjolan Leaderin hallitus olisi sitä puoltanut. Valitettavasti Peräpohjola Leaderin uusi toiminnanjohtaja Juha Kutuniva vaikutti keskustelujen perusteella vastustavan ampuma- ja metsästysharrastuksia sekä esitti hallitukselleen, ettei hankkeitamme puolleta ja näin he sitten päättivät. Peräpohjolan Leaderiltä olisimme voineet saada noin 65% suuruisen avustuksen hankkeellemme.

Uusi johtokunta joutuu nyt miettimään muita paikkoja, joista avustusta voidaan saada. Sekä suorittamaan mainosmyyntiä. Jos sinulla on yritys tai suhteita yrityksiin, jotka voisivat ostaa mainospaikan seuralehteemme, joka julkastaan metsästyskauden alussa, pyydän sinua ottamaan minuun yhteyttä. Haulikkoradalle myydään myös mainospaikkoja.

Jäsenmaksut

Edellinen johtokunta esitti vuosikokoukselle, ettei jäsenmaksua koroteta, sillä se luotti vahvasti, että saamme avustusta ympäristö- ja toimitilakunnostushankkeisiimme. Edellinen johtokunta esitti vuosikokoukselle, että jäsenmaksun yhteydessä mahdollisuuden mukaan moni jäsen voisi maksaa ylimääräistä jäsenmaksua haluamansa summan verran ja tähän vuosikokous päätyi. Esimerkiksi 15 € tai 30 € lisämaksut auttaisivat jo suuresti.

Ainaisjäsenmaksu on vielä tänä vuonna 600 €. Mikäli päätät maksaa sen nyt, kirjoitathan viestikenttään, että kyse on siitä. (Ainaisjäsenmaksun voi maksaa 5 vuotta seuran jäsenenä ollut jäsen.) Joillakin jäsenillä on unohtunut edellisen vuoden jäsenmaksun maksaminen ja siksi se on nyt heidän kirjeissä liitteenä. Heidän osalta, joilla edellisen vuoden jäsenmaksu on maksamatta, seura ei maksa metsästäjäliiton jäsenmaksua joka on 16 €/henkilö. Heidän osalta nämä maksetaan, kun sekä edellisen vuoden että tämän vuoden maksut on hoidettu.

Uusia jäseniä otamme seuraan mielellään myös mukaan, joten jos sinulla on kaveri, jolla on halukkuutta mukavaan harrastukseen, ota hänet mukaan tutustumaan radalle! Johtokunnan jäseniltä löytyy sitten jäsenhakemuslomakkeita.

Yleiset vuorot

Uudistamme yleisillä haulikkovuoroilla (keskiviikkoisin ja torstaisin kello 17.30-20.00) laskutustapaa toukokuun alusta lähtien. Seuran ulkopuolisille myydään 10 lipun paketteja hintaan 60 € sekä jäsenille 30 €. Yhdellä lipulla saa ampua kierroksen 25 kiekkoa. Keskiviikkoisin 9.5.2018 alkaen kivääriradalla on mahdollisuus ampua juoksevaa hirveä ja sitäkin ulkopuoliset pääsevät ampumaan yhden lipun hinnalla muutaman kierroksen. Seuran jäsenet pääsevät osallistumaan kivääriradan harjoituksiin maksamalla 15 € kivääriradan vuosiratamaksun. Pidäthän kuittiasi mukana, kun käyt ampumassa. Lippuvihkoissa on viitenumerot ja ne voi maksaa esim. kännykällä verkkopankissa ampumaradalla ja näyttää sitten valvojalle tai kanttiinin pitäjälle, että on maksanut niin saa lippuvihkon. Myös käteinen ja liikuntasetelit käyvät maksuvälineinä. Asiaa tullaan radalla opastamaan!

Mikäli haluat laskusi tulevaisuudessa sähköpostiisi laita sähköpostistasi viesti, jossa on nimesi, syntymäaikasi sekä puhelinnumerosi osoitteeseen ramosoitteet@gmail.com

Talkoot

Mikäli sinulla on halukkuutta tulla osallistumaan mukaviin talkoisiimme, olet lämpimästi tervetullut! Tarvitsemme talkoolaisia mm. kilpailuissamme, ampumavuoroillamme sekä ampumakokeissa. Tehtäviin opastetaan ja koulutetaan!

Pyrimme jakamaan vastuita ja jokaisesta tehtävästä kirjoitetaan tehtäväkohtainen ohje. Esim. pistoolijaoksenjohtaja kirjoittaa, mitä tehtäviä hänen tehtäviin kuuluu ja miten ne on helpoin hoitaa, jotta joskus pitkän ajan päästä tulevaisuudessa joku Erkin tehtävät vastaanottava osaa paremmin huolehtia siihen tehtävään kuuluvista asioista.

Muuta

Seuran arvat saataneen myyntiin viimeistään 9.5.2018. Arpoja tulee myyntiin 500 kpl ja palkintoina on 2 kivääriä. Arpojen hinta on 10 €/kpl. Arpalistoja voit kysellä johtokunnanjäseniltä tai tulla noutamaan omasi 9.5. Pahkamaalta, jolloin siellä kanttiinissa myydään myös seuran ulkopuolisille ampumalippupaketteja normaalien kahvituksien lisäksi.

Seuran kotisivut tullaan myös uusimaan, joten sieltä on helpompaa tulevaisuudessa seurata seuramme ajankohtaisia asioita. Jos olet Facebookin käyttäjä niin käythän tykkäämässä seuramme sivuista!

Yhteistyöterveisin ja mukavaa kevättä toivottaen

Rovaniemellä 15.4.2018

Tuomas Nousiainen
PJ
Rovaniemen Ampujat ja Metsäveikot ry
050-3727379
nousiainentuomas@gmail.com