KALASTUSJAOSTO

Kalastusjaosto toimii Huppalammella ja Raminrannassa.

Jaoston vetäjä

KALASTUSJAOSTO JA RAMINRANTA

nimi

puh

 

Huppalampi

Jäsenet voivat käydä Huppalammella kalastamassa omilla 45 mm verkoilla. Kalasaalis on hyvä ilmoittaa jaoston vetäjälle, jotta osataan arvioida vuosittaiset saatavat kalamäärät. Huppalampeen on istutettu 2018 keväällä parisataa siikaa. Lammesta saa pääasiassa ahventa ja siikoja.

Rannassa on vene, jota saa käyttää. Veneen avaimet voi pyytää jaoston vastaavalta.

Huppalampi sijaitsee Ranuantietä noin 35 km ja Hietakankaantietä n. 10 km, jonka jälkeen tien vieressä on Metsähallituksen vuokrakämppä.

Raminranta

Seuralla on ympärivuoden jäsenten käytössä Raminrannassa mökki. RAMin jäsenet voivat käyttää mökkiä yöpymiseen. Mökkiä voi varata jaoston vetäjältä.

Raminrannassa voi kalastaa myös verkoilla. Rannassa on vene, joka on jäsenten käytössä. Lampeen on istutettu viime syksynä siikoja 250 kpl. Kalasaaliiksi voi saada siikojen lisäksi ahventa, haukea ja mateita. Raminrannan ympärillä on yksityisten maat ja valtion maat ovat muutaman kilometrin päässä.

Raminrannassa on järjestetty keväisin pilkkikisat jäsenille.

Ajo-ohjeet

Aja Rovaniemeltä Ranuantietä Ranuan suuntaan n. 30 km, jonka jälkeen kääntyy vasemmalle tienviitta Ramintie. Aja tätä tietä n. 1 km niin tulee Isopalolampi, jossa Raminranta on.

 

YHTEYSTIEDOT

Puheenjohtaja
Tuomas Nousiainen
050 3727379

Sihteeri

FACEBOOK