METSÄSTYS

Metsästyspuolella hirven metsästystä harrastetaan valtionmailla Narkauksen suunnalla. Sorsastajia varten RAM on vuokrannut Ounasjoen suistosta sorsastusalueen, jossa myös seuran ulkopuolisilla on ollut mahdollisuus sorsastaa hankittuaan ensin sorsastusluvan.

Hirvenmetsästys

Vuosittain RAMin hirviporukka metsästää hirviä seurueperusteisesti Tuiskukivalon maisemissa Rovaniemen Kaakkoiskulmassa valtion mailla. Porukkaan pääsevät kaikki RAMin jäsenet. Ilmoittautua voi hirvijaoston vetäjälle viimeistään huhtikuun aikana ennen hakuajan päättymistä.

Kaatolupien määrät ovat vuosittain olleet pienet, mutta hirvenpyyntiin on päästy ja sitä kautta viettämään hirvipeijaisia Pahkamaan ampumaradalla RAMin toimitiloissa. Hirvipeijaiset ovatkin vuosittain odotettu tapahtuma, johon seuran jäsenet ovat osallistuneet varsin runsaslukuisesti.

Ramin hirviporukan sääntöjen mukaan yksi hirvi Riistanhoitopiirin myöntämästä kiintiöstä luovutetaan seuralle joka myös maksaa ko. hirviluvan. Seuran hirvi on syksyn jahdissa kaadettu ensimmäinen aikuinen hirvi.

Sorsastus

Sorsastajia varten RAM on vuokrannut Ounasjoen suistosta sorsastusalueen, jossa myös seuran ulkopuolisilla on ollut mahdollisuus sorsastaa hankittuaan ensin sorsastusluvan.

LOCAL SUSTAINABILITY

Support Your Local Farmers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris arcu ex, rutrum vel magna at, accumsan efficitur neque. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Aenean mollis, lacus a euismod placerat, ante mi ornare nunc, nec egestas quam est nec felis.